miércoles, 18 de abril de 2012

GRACIASSón molts els nens i nenes que en algun instant de la seva vida han d'estar ingressats a l'hospital.

Alguns, estan pocs dies,  altres pocs mesos,  i alguns  els mesos  els  compten  per  anys.

Als hospitals són moltes les persones que treballem perquè els nens estiguin millor. Hi ha metges, infermeres, professors… Però de vegades quan arriba la nit i l'hospital s’adorm,  són molts els desitjos i preguntes que es fan en silenci. Cada nit surt la LLUNA,   i  aquests desitjos  els  acompanyen  en els  seus  somnis  cap  a  un  nou  dia.

A L'ESCOLA DE L'HOSPITAL els nens i nenes demanen desitjos a la LLUNA, alguns d'ells, han d'abandonar l'hospital i la seva ciutat per ser traslladats a altres hospitals.
 
Els silencis augmenten i les preguntes també.

En aquests moments, els hi volem  fer- arribar la nostra LLUNA que és el símbol de L'AULA HOSPITALÀRIA perquè en els “seus moments” de solitud agafin aquell desig que heu escrit i els acompanyi en un nou clarejar ple d'esperança.                                                                     
Dra. Toñy Castillo
-------------------------------------------------------------------------------------------------------Son muchos los niños y niñas que en algún instante de su vida tienen que estar ingresados en el hospital.

Algunos, están pocos días, otros pocos meses, y algunos los meses los cuentan por años.

En los hospitales son muchas las personas que trabajamos porque los niños estén mejor. Hay médicos, enfermeras, profesores… Pero a veces cuando llega la noche y el hospital se duerme,  son muchos los deseos y preguntas que se hacen en silencio. Cada noche sale la LUNA, y estos deseos los acompañan en sus sueños hacia un nuevo día.

En LA ESCUELA DEL HOSPITAL los niños y niñas piden deseos a la LUNA, algunos de ellos, tienen que abandonar el hospital y su ciudad para ser trasladados a otros hospitales.

Los silencios aumentan y las preguntas también.

En estos momentos,  queremos hacerles llegar nuestra LUNA que es el símbolo del AULA HOSPITALARIA porque en  “sus  momentos” de soledad cojan aquel deseo que habéis escrito y los acompañe en un nuevo amanecer pleno de esperanza.

Dra. Toñy Castillo

No hay comentarios:

Publicar un comentario